Winning is not everything, but wanting to win is – Vince Lombardi

Winning_7509279962_b4d42f81b3_o

Winnen en verliezen liggen (zeker op hoog niveau) dicht bij elkaar, zowel zakelijk als persoonlijk. Winnen is topsport. Tijdens de CMO Journey die NIMA en Randstad samen organiseerden op dinsdag 23 september jl., deelden vier interessante winnaars hun persoonlijke success stories. Daarin stond, naast winnen, centraal dat het doel waarvoor je gaat, ontzettend duidelijk moet zijn en dat daar alles voor moet wijken. Dat lijkt een open deur, maar blijkt in de praktijk niet zo eenvoudig. Misschien verrassend: kwetsbaarheid en onzekerheid kwamen ook regelmatig terug in de betogen. De plaats delict: de prachtige clipper Stad Amsterdam. In deze blog deel ik de winst van deze reis graag met je. Belangeloos.

Deze blog verscheen eerder op Marketingfacts.nl en Nima.nl