Marieke Heesakkers Beste Brabantse Marketeer 2021

Woensdag 25 mei jl. vond de finale plaats van de Beste Brabantse Marketeer 2021 in het Parktheater in Eindhoven. Ik werd uitgeroepen door juryvoorzitter Rudy Moenaert tot Beste Brabantse Marketeer in de categorie >5 jaar werkervaring.

Wat een feest om deze reis samen op deze manier af te sluiten! Door Corona duurde die wat langer dan gepland. In oktober vorig jaar vonden de nominaties plaats, in november werd campagne gevoerd (ver uit mijn comfort zone) en haalde ik genoeg stemmen om in de finale te komen. Die moest helaas vier maanden worden uitgesteld. Na een laatste interview met de jury twee weken geleden was het afwachten geblazen en woensdag 25 mei jl. was de finale.

Marketingtribune deelde eerder dit artikel over de verkiezing.

Dank aan alle mensen die dit mogelijk hebben gemaakt! De organisatie onder leiding van Joris van der Waart (Studio Lauda, Licht, Enorm en Markteffect), de sponsoren (IntoAction, GBO, Meltwater en Syncfore), de jury (Rudy Moenaert, Elske Vugts, Patricia Slootjes, Luuk Ros en Thomas Creemers), de partners (NIMA, Marketingtribune en Tias) en alle andere finalisten! Gefeliciteerd Nina Hoek van Dijke en Michelle de Bresser als winnaars in de categorie Maatschappelijke Impact en Aanstormend Talent. En speciale aandacht voor mijn collega Mike van de Moosdijk, die trotse finalist was in de categorie Aanstormend Talent.

Het was een feest en ik was en ben een trotse ambassadeur van dit initiatief en ons dynamische en nooit saaie marketingvak!

Lees hier het artikel op Marketingtribune: https://www.marketingtribune.nl/b2b/nieuws/2022/05/marieke-heesakkers-is-beste-brabantse-marketeer/index.xml