marieke heesakkers

Beste Brabantse Marketeer | Helpt organisaties met het verbinden van buiten & binnen, m.b.v. menselijke marketing voor duurzaam resultaat | Spreker | Voorzitter NIMA Zuid

Contact

Strategisch B2B Marketingadvies:

Een stevig fundament voor een duurzame samenwerking met betekenis

Waar kom je vandaan, wat heeft je (bedrijf) gevormd tot wie je bent en waar je nu staat, wat doe je vandaag en waar bouw je aan voor je toekomst? Waarom doe je wat je doet, wat is voor jouw het allerbelangrijkste in je (zakelijke) leven en waar gaat je hart sneller van kloppen; wat drijft jou? Wat wil je achterlaten, wat maakt je trots en blij?

Belangrijke vragen om te beantwoorden voor het bepalen van je (marketing)strategie. Vragen om de tijd voor te nemen en bij stil te staan, zodat je daarna kunt versnellen vanuit een stevig fundament met jouw droomambitie helder voor ogen. Als je dit voor je ziet bedenk dan: in verbinding kan alles.

Als wij samenwerken doen we dat op basis van vertrouwen, vol positiviteit en met passie. Als dat je aanspreekt kunnen wij elkaar versterken en jouw merk samen verder ontwikkelen en laten groeien. Van betekenis zijn, het liefst duurzaam, in iedere context.
Bel, mail of tweet me voor een kennismaking!

Marieke Heesakkers
06 24899200

Geef je reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: